Skip to content
Etusivu » Uutiset » Tervetuloa Iltamiin Meri-Lapin kehitysvammaisille henkilöille!

Tervetuloa Iltamiin Meri-Lapin kehitysvammaisille henkilöille!

Etsitkö mukavaa ja viihdyttävää iltaa? Tule mukaan Meri-Lapin alueen kehitysvammaisille henkilöille järjestettäviin iltamiin Tornion Järjestötalolle tiistaina 2.4.2024 klo 17–19! Tämä tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä muiden kanssa ja nauttia monipuolisesta ohjelmasta.

Mitä odottaa:

  • Esiintyminen Music Exporters -bändiltä: Meri-Lapin musiikkiopiston Tornion bändi tarjoilee mahtavaa musiikkia ja hyvää fiilistä koko tapahtuman ajan!
  • Avustajille maksuton tapahtuma: Tule yksin tai ystävien kanssa ja viettäkää iltaa yhdessä – avustajille tapahtuma on täysin maksuton!
  • Kanttiini herkkuineen: Nälkä ja jano eivät pääse yllättämään! Tapahtumapaikalla on kanttiini, josta voit ostaa virvokkeita ja herkkuja pitääksesi energiatasosi yllä.
  • Saija Himanka Ehyt ry:ltä tarjoilemassa Mocktail drinkkejä: Nauti herkullisista ja raikkaista alkoholittomista Mocktail drinkeistä, jotka tarjoilee Saija Himanka Ehyt ry:ltä.

Tämä ilta on omistettu sinulle ja hyvälle seuralle, joten älä missaa tilaisuutta osallistua! Tule mukaan ja koe ainutlaatuinen hetki yhdessä muiden kanssa. Tervetuloa mukaan!

Päivä: Tiistai 2.4.2024
Kello: 17:00 – 19:00
Paikka: Tornion Järjestötalo
Osoite: Kemintie 53, 95420 Tornio
Hinta: Liput 10 €, avustajille maksuton

Lisätietoja tapahtumasta:
Kati Kristo p. 044 2484 352
kati.kristo@luotsi.net

Tarvitsemme tapahtumaamme myös vapaaehtoisia lipunmyyntiin, kanttiiniin, astiahuoltoon sekä yleisen järjestyksen ja siisteyden ylläpitämiseen iltamien aikana.
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä minuun, vaikka sähköpostilla tai puhelimitse!
Vapaaehtoiseksi voit ilmoittautua myös tästä linkistä.